Skip to main content

Tuning provblems with RI 1.2.2

4 replies [Last post]
karun_m
Offline
Joined: 2010-09-21
Points: 0

Hi,

I am trying to tune to a service in RI using my application. The tune request is not getting completed. It was struck at STATE_PRESENTING_PENDING_WAIT_TSW_READY

I also see the error:
ERROR RI.Stack- invalid eventQId '2', queue not initialized!

When trying to tune away, I get tuning failure.

Attached is the log snippet.

Kindly help!

Thanks in Advance,

Karun M

AttachmentSize
Tuning_Failure.txt6.54 KB

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
smaynard
Offline
Joined: 2009-01-27
Points: 0

Your error is from the edmgrCreateHandle - pretty unusual. Are you running the latest 1.2.2 code from the branch? Are you building the code or are you running from the binary installer?

If you are building the code, have any changes been made to the code?

Are you running on Windows or Linux?

Thanks

karun_m
Offline
Joined: 2010-09-21
Points: 0

Thanks for the quick response smaynard

I downloaded the branch 1.2.2 and built it. I had not made any changes to the code.

I am running on Fedora Core 15.

Thanks,
Karun M

smaynard
Offline
Joined: 2009-01-27
Points: 0

I just ran both tunetest and RiExerciser on Fedora 15 with the latest 1.2.2 with no problems tuning.

Please try running "./runRI.sh -capall -deletestorage -deletelog -tunetest -setup"
and report back on the results of tuning.

Thanks

smaynard
Offline
Joined: 2009-01-27
Points: 0

It seems this needs to be entered as an issue in Jira then...
I will test on Fedora to attempt to reproduce it...