Skip to main content

WebStart on OS X -XstartOnFirstThread

5 replies [Last post]
rimmeraj
Offline
Joined: 2012-11-20
Points: 0

I am looking at deploying a SWT application using Webstart 1.7 on OSX. It looks like webstart is stripping off -XstartOnFirstThread from my java-vm-args is this a bug? Should I open one?

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
s_kovatch
Offline
Joined: 2008-10-22
Points: 0

It never hurts to file a bug. I had modified Web Start in 1.6 to work with this, and it's likely we just didn't port over the code to 1.7.

-- Scott

the4thchild
Offline
Joined: 2003-06-22
Points: 0

I've been seeing this as well and just submitted a bug report on bugs.sun.com since I didn't see a similar report there. From reading these posts (here and here(starting with "BOOM" about midway down)), I'm wondering if the "-XstartOnFirstThread" argument gets dropped because of signing issues with the application? Are self-signed certificates permitted anymore, and do we need to access Apple-specific libraries?

Thanks,
David

kenocrates
Offline
Joined: 2013-01-03
Points: 0

Can you supply the bug id for the problem you reported?

rimmeraj
Offline
Joined: 2012-11-20
Points: 0

I posted the bug but I never heard back whether they accepted it or not. So I guess it got lost ....

rimmeraj
Offline
Joined: 2012-11-20
Points: 0

Where? I ended up here so because I could not find it.

anthony_p
Offline
Joined: 2006-07-24
Points: 0

At the same location where you file all other Java bugs: http://bugs.sun.com/