Skip to main content

[JXSE 2.6] java.lang.IllegalStateException: Missing Multicast Advertisment

7 replies [Last post]
jtanago
Offline
Joined: 2008-06-18
Points: 0

Hi!

I've a new problem :)

When I start the network for the first time (no PlatformConfig, etc) everything seems to work fine, but the second time when the Cache Manager has been created I get this exception:

java.lang.IllegalStateException: Missing Multicast Advertisment
at net.jxta.platform.NetworkConfigurator.load(NetworkConfigurator.java:1523)
at net.jxta.platform.NetworkManager.configure(NetworkManager.java:374)
at net.jxta.platform.NetworkManager.getConfigurator(NetworkManager.java:200)

the full output:

22-abr-2010 12:23:49 net.jxta.logging.Logging logCheckedWarning
ADVERTENCIA: 'useOnlySeeds' is true and no seed relay is set!
22-abr-2010 12:23:49 net.jxta.logging.Logging logCheckedInfo
INFO: Loading existing configuration. mode = EDGE
22-abr-2010 12:23:49 net.jxta.logging.Logging logCheckedWarning
ADVERTENCIA: 'useOnlySeeds' is true and no seed relay is set!
java.lang.IllegalStateException: Missing Multicast Advertisment
at net.jxta.platform.NetworkConfigurator.load(NetworkConfigurator.java:1523)
at net.jxta.platform.NetworkManager.configure(NetworkManager.java:374)
at net.jxta.platform.NetworkManager.getConfigurator(NetworkManager.java:200)
at Prueba26.main(Prueba26.java:30)

Thanks in advance!

My system:

ArchLinux - Kernel 2.6.33 (64bits)
Java 1.6.0_20 (64bits)
JXSE 2.6 Beta 2

Message was edited by: jtanago

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
adamman71
Offline
Joined: 2007-01-31
Points: 0

I have solved the problem, but I cannot post a new version of the .jar, because Kenai is currently down/extremely slow, and I cannot attach it here (too big). Will check again later.

Jérôme (AdamMan71)

adamman71
Offline
Joined: 2007-01-31
Points: 0
jtanago
Offline
Joined: 2008-06-18
Points: 0

It works! Thanks for your efforts; it is really appreciated

adamman71
Offline
Joined: 2007-01-31
Points: 0

Thanks for your feedback too. This is exactly what we need. I'll close the incident.

adamman71
Offline
Joined: 2007-01-31
Points: 0

I can replicate the issue. I have opened https://jxta-jxse.dev.java.net/issues/show_bug.cgi?id=369

jtanago
Offline
Joined: 2008-06-18
Points: 0

Thanks!

adamman71
Offline
Joined: 2007-01-31
Points: 0

Thanks for the feedback, taking a look at it.

AdamMan71