Skip to main content

Problem with mailing-list/forum sync?

1 reply [Last post]
haraldk
Offline
Joined: 2005-05-10

Hi guys,

The last couple of days, I have posted several messages to the mailing list (jai-imageio@javadesktop.org). None of them bounced. I thought emails to the list and posts to the forum were automagically synced. But I still don't see them here in the forum. However, I do receive emails from the list for messages posted to the forum..

So, is it supposed to work and currently broken? Or am I just doing something wrong?

Regards,

--
Harald K

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Harald Kuhr

Aha..

Maybe I should just have used the correct list address.. :-P

Sorry..

--
Harald K

On 29. okt.. 2009, at 20.14, jai-imageio@javadesktop.org wrote:

> Hi guys,
>
> The last couple of days, I have posted several messages to the
> mailing list (jai-imageio@javadesktop.org). None of them bounced. I
> thought emails to the list and posts to the forum were automagically
> synced. But I still don't see them here in the forum. However, I do
> receive emails from the list for messages posted to the forum..
>
> So, is it supposed to work and currently broken? Or am I just doing
> something wrong?
>
>
> Regards,
>
> --
> Harald K
> [Message sent by forum member 'haraldk' (harald.kuhr@gmail.com)]
>
> http://forums.java.net/jive/thread.jspa?messageID=369850
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: interest-unsubscribe@jai-imageio.dev.java.net
> For additional commands, e-mail: interest-help@jai-
> imageio.dev.java.net
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: interest-unsubscribe@jai-imageio.dev.java.net
For additional commands, e-mail: interest-help@jai-imageio.dev.java.net