Skip to main content

Anyone have this problem with textfields

2 replies [Last post]
teknokrat
Offline
Joined: 2004-06-08
Points: 0

I've just updated lwuit to the latest source in svn after about a month. Now we have a strange issue showing itself. When someone uses T9 in a textfield to go to the native text component and comes back, there is now a grey bar at the bottom of the screen under the normal status bar. Does anyone else get this? We haven't changed any of the code other than the lwuit update.

cheers

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Chen Fishbein

That's a WTK bug, is this reproducible on a device?

Chen

lwuit-users@mobileandembedded.org wrote:
> I've just updated lwuit to the latest source in svn after about a month. Now we have a strange issue showing itself. When someone uses T9 in a textfield to go to the native text component and comes back, there is now a grey bar at the bottom of the screen under the normal status bar. Does anyone else get this? We haven't changed any of the code other than the lwuit update.
>
> cheers
> [Message sent by forum member 'teknokrat' (teknokrat)]
>
> http://forums.java.net/jive/thread.jspa?messageID=360330
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@lwuit.dev.java.net
> For additional commands, e-mail: users-help@lwuit.dev.java.net
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@lwuit.dev.java.net
For additional commands, e-mail: users-help@lwuit.dev.java.net

teknokrat
Offline
Joined: 2004-06-08
Points: 0

no, though we haven't tried it on many yet. If its a bug in WTK what has changed that it is now visible whereas it wasn't before? Can this still be fixed somehow? We use the WTK to demo the application so as you can imagine this makes it very difficult to show of functionality to clients.

cheers