Skip to main content

Unable to do HTTP requests in MR3

No replies
pradyp7
Offline
Joined: 2009-04-15

Hi All,

I am unable to make HTTP requests in MR3. Normal applications are working pretty fine, but when tried HTTP requests I am always getting "ConnectionNotFoundException". I have set all the environment variables as specified in the installation document and have generated the binaries using the following commands...

Command 1: "c:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VC98\Bin\VCVARS32.BAT"

Command 2: make -C %BuildDir% JAVACALL_DIR=%COMPONENTS_DIR%/javacall PROJECT_JAVACALL_DIR=%COMPONENTS_DIR%/javacall-com JAVACALL_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/javacall TOOLS_DIR=%COMPONENTS_DIR%/tools TOOLS_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/tools USE_JSR_75=true JSR_75_DIR=%COMPONENTS_DIR%/jsr75 USE_JSR_135=true JSR_135_DIR=%COMPONENTS_DIR%/jsr135 USE_ABSTRACTIONS=true ABSTRACTIONS_DIR=%COMPONENTS_DIR%/abstractions

Command 3: make -C %COMPONENTS_DIR%/pcsl PCSL_PLATFORM=javacall_i386_vc PCSL_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/pcsl JAVACALL_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/javacall TOOLS_DIR=%COMPONENTS_DIR%/tools TOOLS_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/tools

Command 4: make -C %JVMWorkSpace%/build/javacall_i386_vc ENABLE_PCSL=true PCSL_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/pcsl ENABLE_ISOLATES=true JAVACALL_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/javacall TOOLS_DIR=%COMPONENTS_DIR%/tools TOOLS_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/tools

Command 5: cd %COMPONENTS_DIR%/midp/build/javacall

Command 6: make PCSL_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/pcsl CLDC_DIST_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/cldc/javacall_i386_vc/dist TOOLS_DIR=%COMPONENTS_DIR%/tools TOOLS_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/tools USE_MULTIPLE_ISOLATES=true JAVACALL_PLATFORM=win32_i386_vc JAVACALL_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/javacall USE_JSR_75=true JSR_75_DIR=%COMPONENTS_DIR%/jsr75 USE_JSR_135=true JSR_135_DIR=%COMPONENTS_DIR%/jsr135 USE_ABSTRACTIONS=true ABSTRACTIONS_DIR=%COMPONENTS_DIR%/abstractions

And have copied the /WTK & /WTK_STORAGE directories to WTK2.5.2 as specified in the installation document.

I have executed Wireshark (network monitor) tool & found no requests going out from my box, which means the platform itself is blocking the request.

Am I missing something?

Please suggest.

Thanks & Regards,
Pradeep.