Skip to main content

Error: Building the JavaCall Porting Layer Win32_i386

3 replies [Last post]
madhucharis
Offline
Joined: 2008-11-03
Points: 0

Hi,

Downloaded "phoneme_feature-mr3-rel-src-b01-17_jul_2008.zip".
After that followed all instructions that are mentioned in the docs for setting environment variables, and when ran the below from command prompt getting this error below.
Any clue why this error ...?

D:\Java_OpenSource>make -C %BuildDir% JAVACALL_DIR=%COMPONENTS_DIR%/javacall PROJECT_JAVACALL_DIR=%COMPO
NENTS_DIR%/javacall-com JAVACALL_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/javacall TOOLS_DIR=%COMPONENTS_DIR%/tools
TOOLS_OUTPUT_DIR=%BUILD_OUTPUT_DIR%/tools
make: Entering directory `D:/Java_OpenSource/mr3_phoneme_feature/javacall-com/configuration/phoneMEFeatu
re/win32_emul'
Creating D:\Java_OpenSource\mr3_phoneme_feature\build_output/javacall...
Creating D:\Java_OpenSource\mr3_phoneme_feature\build_output/javacall/inc...
Creating D:\Java_OpenSource\mr3_phoneme_feature\build_output/javacall/lib...
Creating D:\Java_OpenSource\mr3_phoneme_feature\build_output/javacall/obj...
Creating D:\Java_OpenSource\mr3_phoneme_feature\build_output/javacall/ext_lib...
Copying include files...
... D:\Java_OpenSource\mr3_phoneme_feature\build_output/tools/Configurator.manifest
... building CodeTransformer
error: cannot read:D:Java_OpenSourcemr3_phoneme_feature/tools/configurator/classes/com/sun/xml/transform/CodeTransformer.java
1 error
make: *** [D:\Java_OpenSource\mr3_phoneme_feature\build_output/tools/Configurator.jar] Error 1
make: Leaving directory `D:/Java_OpenSource/mr3_phoneme_feature/javacall-com/configuration/phoneMEFeature/win32_emul'

D:\Java_OpenSource>

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
luberengae
Offline
Joined: 2008-10-20
Points: 0

have you managed to integrate javacall Win32 i386 build with JWT 2.5.2 successfully?

madhucharis
Offline
Joined: 2008-11-03
Points: 0

Hi,

Problem resolved.

1) The type of slash in the environment variable was used wrongly.
Copy pasted the environment variables from getting started pages and it worked fine.

Thx,

luberengae
Offline
Joined: 2008-10-20
Points: 0

which platform: OS are you building on and Version of Compiler are you using i don't seem to be getting anywhere with my build.. it compiles fine and everything but it doesn't work when i try to run it from the Wireless Toolkit.