Skip to main content

accentuation problem in textarea

1 reply [Last post]
ffhenkes
Offline
Joined: 2008-09-22

Hi,

I'm using UTF-8 charset in my db, soap/webservice and the webapp. I sent this information to the mobile device through the soap, so all components in lwuit are working properly, but the accents are missing in textarea.

example:
Text: Jaçanã
Label component: Jaçanã
Textarea component: Jaan

Any thoughts?? tks

Message was edited by: ffhenkes

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Chen Fishbein

Hi,
Check what is the font you use in the TextArea component, if it's bitmap
font make sure all the characters are contained in the charset.

Regards,
Chen

lwuit-users@mobileandembedded.org wrote:
> Hi,
>
> I'm using UTF-8 charset in my db, soap/webservice and the webapp. I sent this information to the cell through the soap, so all components in lwuit are working properly, but the accents are missing in textarea.
>
> example:
> Text: Jaçanã
> Label component: Jaçanã
> Textarea component: Jaan
>
> Any thoughts?? tks
> [Message sent by forum member 'ffhenkes' (ffhenkes)]
>
> http://forums.java.net/jive/thread.jspa?messageID=313515
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@lwuit.dev.java.net
> For additional commands, e-mail: users-help@lwuit.dev.java.net
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@lwuit.dev.java.net
For additional commands, e-mail: users-help@lwuit.dev.java.net