Skip to main content

Can not build CLDC for win32_i386

3 replies [Last post]
zhouyh
Offline
Joined: 2008-08-10
Points: 0

I have download the phoneme_feature-mr3-rel-src-b01-17_jul_2008.
and I can build JAVACALL and PCSL.but when i build CLDC...

C:\phoneme_feature\cldc\build\win32_i386>make
==================================
JVMBuildSpace = C:/phoneme_feature/build_output/cldc
JVMWorkSpace = C:/phoneme_feature/cldc
ROMIZING = true
SHELL = C:/cyg4me/bin/sh.exe
ENABLE_ISOLATES =
ENABLE_MONET =
==================================
==============================
creating build tools...
==============================
make[1]: Entering directory `C:/phoneme_feature/build_output/cldc/win32_i386/too
ls'
make[1]: Nothing to be done for `default'.
make[1]: Leaving directory `C:/phoneme_feature/build_output/cldc/win32_i386/tool
s'
done
==============================
creating ASM loop generator in debug mode
build flags: NO_DEBUG_SYMBOLS=true
==============================
make[1]: Entering directory `C:/phoneme_feature/build_output/cldc/win32_i386/loo
pgen/app'
make[1]: Nothing to be done for `dependencies'.
make[1]: Leaving directory `C:/phoneme_feature/build_output/cldc/win32_i386/loop
gen/app'
make[1]: Entering directory `C:/phoneme_feature/build_output/cldc/win32_i386/loo
pgen/app'
==============================
compiling cldc1.1 classes (0 files)...
make[1]: *** [C:/phoneme_feature/build_output/cldc/classes.zip] Error 1
make[1]: Leaving directory `C:/phoneme_feature/build_output/cldc/win32_i386/loop
gen/app'
make: *** [_loopgen] Error 2

what should i do?

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
geelpheels
Offline
Joined: 2006-05-05
Points: 0

The information you provided is not enough for locating where the error is.Try to set the VERBOSE_BUILD=true you will find the complete command which cause the error. Then you can copy the command and input in the command window directly to find out the cause.

zhouyh
Offline
Joined: 2008-08-10
Points: 0

No one know what should i do?

ole00
Offline
Joined: 2008-10-14
Points: 0

Try to run make with VERBOSE_BUILD=true. You will see more messages on the console and possibly the cause of the problem.