Skip to main content

javafxc asks for source files for no reason

4 replies [Last post]
orre
Offline
Joined: 2008-07-08
Points: 0

Hello

I followed this tutorial:
http://java.sun.com/developer/technicalArticles/scripting/javafx/ria_1/

I downloaded and unzipped and changed environment variable PATH etc. however javafxc cant get that I give it a source file for some reason:
I:\Documents and Settings\user\mypackage>javac -version
javac 1.6.0

I:\Documents and Settings\user\mypackage>java -version
java version "1.6.0"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0-b105)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.6.0-b105, mixed mode)

I:\Documents and Settings\user\mypackage>java -version
java version "1.6.0"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0-b105)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.6.0-b105, mixed mode)

I:\Documents and Settings\user\mypackage>javafxc HelloCompiledJavaFX.fx
javafxc: no source files
Usage: javafxc
use -help for a list of possible options

I:\Documents and Settings\user\mypackage>javafxc -d . HelloCompiledJavaFX.fx
javafxc: no source files
Usage: javafxc
use -help for a list of possible options

What is the problem????

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
shagus
Offline
Joined: 2007-05-10
Points: 0

Hi, copy the HelloCompiledJavaFX.fx to I:\Documents and Settings\user directory.
Then from command line do the following

cd I:\Documents and Settings\user
javafxc -d . HelloCompiledJavaFX.fx
javafx mypackage.HelloCompiledJavaFX

orre
Offline
Joined: 2008-07-08
Points: 0

Hello

Thnx for the sugestion but that does not work =(. Not even the -help option work correctly:
I:\Documents and Settings\user>javafxc -help
javafxc: no source files
Usage: javafxc
use -help for a list of possible options

michael_heinrichs
Offline
Joined: 2007-11-15
Points: 0

Which version of the compiler are you using? Your environment is Windows, right? What are the settings for PATH and JAVA_HOME?

orre
Offline
Joined: 2008-07-08
Points: 0

Thnx. I did forget to set JAVA_HOME. After setting JAVA_HOME everything worked fine.