Skip to main content

Visualroute applet will not run (B24/B25)

4 replies [Last post]
matth79
Offline
Joined: 2008-06-09

http://visualroute.visualware.co.uk/index.html
http://visualroute.visualware.com/index.html

No error, just sits there hammering disk and CPU until it settles down to idle.

It worked in an older build, and does not seem to make any difference with new or old plugin.

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
jjburke
Offline
Joined: 2004-03-16

Works mostly fine on my own XP SP2.
1. Site is in UK so to USA it takes a while to check out your own IP address then determine what's up back to the Uk.
2. Their web site has all the information except the TABLE view is empty.

Hope this is helpful,
Jim

matth79
Offline
Joined: 2008-06-09

Works ok for me in B27 now.

No idea what was wrong before, just uninstalled B25 and installed B27, the same as I uninstalled B24 and installed B25

trembovetski
Offline
Joined: 2003-12-31

Works fine here. What is the OS?

matth79
Offline
Joined: 2008-06-09

XP, SP2, now you have me wondering if it could be a firewall (Outpost V4) issue, either network or antileak, I'll had a dig in the antileak options (app to app control) as that's usually what throws up some wierdness - nope, antileak options turned off altogether, Java.exe still hammering both threads (P4 640 hyperthreaded) and using 96-97MB without getting anywhere (out of 1GB system RAM).

Another thing, maybe it is another pointer, I cannot save a parameter string in the java applet settings (control panel), is that just me?
It pastes, I ok it, tried ok all the way out, but it never stays.

Message was edited by: matth79