Skip to main content

Error in J2ME application while from ANT using OTA

2 replies [Last post]
wasif
Offline
Joined: 2008-04-22
Points: 0

Hello all,

I have made a J2ME application, while running from ant the application works fine if there is no push registry included, and not run using OTA,. But when i put some PushRegistry Machanism in it it does not behave normal like on closing it shuts down and never comes up again, but when i run it from Wireless tool kit it works fine...

Can u suggest what is the problem when I try to run the application using ant over OTA (Over the Air). here is my code for ant and the code written in application for push Registry:

---------------------The Ant Code for running over OTA------------------------------

--------------------------//End Ant Code--------------------------------------------------

--------------------------JAVA Code from Midlet---------------------------------------

public void scheduleMidlet(long et) throws ClassNotFoundException, ConnectionNotFoundException, SecurityException, Exception{
Date alarm = new Date();
String midletClassName = this.getMidlet().getClass().getName();
System.out.println("Midletclass name: "+midletClassName);
long t = PushRegistry.registerAlarm(midletClassName, alarm.getTime() + et);
System.out.println("Pushed into Registry.... After");
System.out.println("t == "+ t);
}

-------------------------// End Midlet code------------------------------------------------

-------------------------// JAD file Contains----------------------------------------------

MIDlet-Jar-URL: Zozoc.jar
MIDlet-Jar-Size: 120316
MIDlet-Name: Zozoc
MIDlet-Vendor: Trilogy
MIDlet-Version: 1.4.6
MIDlet-1: Zozoc, /icon.png, com.zozoc.Zozoc
MicroEdition-Profile: MIDP-2.0
MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0
MIDlet-Icon: /icon.png
MIDlet-Permissions: javax.microedition.io.PushRegistry,javax.microedition.io.Connector.http

------------------------------------------//JAD File Settings-------------------------------------------

and this what is done when i close midlet and this shouldn't happen
---------------------------------------------------------------------------------
[nb-run] Pushed into Registry.... Before
[nb-run] Midletclass name: com.zozoc.Zozoc
[nb-run] Time that is pushed in.. 1208867773171
[nb-run] t == 0
[nb-run] Pushed into Registry.... After
[nb-run] Execution completed.
----------------------------------------------------------------------------------

Please tell where am i going Wrong

Please Reply as soon as possible

Regards
Wasif Tanveer

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
wasif
Offline
Joined: 2008-04-22
Points: 0

The thread is answered in its other view it was sumbitted Twice...

wasif
Offline
Joined: 2008-04-22
Points: 0

--