Skip to main content

NetBeans tests in Glassfish fail

3 replies [Last post]
dimm
Offline
Joined: 2007-05-04
Points: 0

Hello,
i'm having some problems with the latest NetBeans IDE release.
All JBI Composite Application tests fail under gf ur1 b03 with the message:

Null Test: Caused an ERROR
javax/xml/soap/SOAPException
java.lang.NoClassDefFoundError: javax/xml/soap/SOAPException
at java.lang.Class.forName0(Native Method)
at java.lang.Class.forName(Class.java:164)

altrough the same tests run okay under the gf bounded with netbeans.
i suppose this is caused by some misconfiguration, but what?
thanks.

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Shreedhar Ganapathy

Could you try the latest promoted build ? Or wait until later today for
the Release Candidate build of Ur1 and then try?

Thanks
Shreedhar

glassfish@javadesktop.org wrote:
> Hello,
> i'm having some problems with the latest NetBeans IDE release.
> All JBI Composite Application tests fail under gf ur1 b03 with the message:
>
> Null Test: Caused an ERROR
> javax/xml/soap/SOAPException
> java.lang.NoClassDefFoundError: javax/xml/soap/SOAPException
> at java.lang.Class.forName0(Native Method)
> at java.lang.Class.forName(Class.java:164)
>
>
>
> altrough the same tests run okay under the gf bounded with netbeans.
> i suppose this is caused by some misconfiguration, but what?
> thanks.
> [Message sent by forum member 'dimm' (dimm)]
>
> http://forums.java.net/jive/thread.jspa?messageID=245594
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@glassfish.dev.java.net
> For additional commands, e-mail: users-help@glassfish.dev.java.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@glassfish.dev.java.net
For additional commands, e-mail: users-help@glassfish.dev.java.net

dimm
Offline
Joined: 2007-05-04
Points: 0

Hello,

i've tried the same thing under GF ur b08 installed fresh, but the same error occurs.
where is the problem?

thanks

dimm
Offline
Joined: 2007-05-04
Points: 0

fixed project's classpathes, altrough it was made manually