Skip to main content

bug in jmaki plugin with nb6 M10

6 replies [Last post]
hat27533
Offline
Joined: 2006-03-16

Hi,

I have noticed that if you choose a new project with the jmaki framework in nb6 m10 then the index.jsp does not include the chosen template code. No big problem if you choose a new stylized jmaki jsp it does. Just thought I would mention it ;)

You guys are most likely aware of this already......

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
hat27533
Offline
Joined: 2006-03-16

Just installed the latest jmaki nb plugin and it seems to have fixed this problem.

Works Ok in both windows and linux os.

:)

gmurray71
Offline
Joined: 2003-07-31

I know this might be a basic question but was one of the stylized pages selected when you were in the last page of the wizard?

Many of us do use Netbeans 6M10 (including myself) and I have not seen this issue.

If you are selecting the page could you provide more details on the jMaki Plugin version and platform?

Thank you,

Greg

hat27533
Offline
Joined: 2006-03-16

Hi Greg,

The setup suffering with this problem is :-
NB 6.0 M10 build 200706281431
Java 1.5.0_09, VM 1.5.0_09-b03
Windows xp sp2 v5.1; cp1252; en_gb(nb)

I also have a linux machine (Ubuntu 7.04 Fiesty) at home which does not suffer with the same problem. The difference is :-
Product Version: NetBeans IDE 6.0 M10 (build 200706281431)
Java: 1.5.0_11; Java HotSpot(TM) Client VM 1.5.0_11-b03
System: Linux version 2.6.20-16-generic running on i386; UTF-8; en_GB (nb)

The jmaki plugin version in both is v1.6.9.9.9.8

I have installed it on 2 identical machines with the same windoze zzzzz configuration and they both suffer with the same problem.

Regards Neil

gmurray71
Offline
Joined: 2003-07-31

Hi Neil,

Seems like this is a timing issue with Netbeans. I've seen it also in the upcoming Netbeans Beta 1 (from nightly builds).

We are working on this. Thank you for pointing this out.

We will have another build out later today if you want to try and run your update center.

-G

hat27533
Offline
Joined: 2006-03-16

Greg

I have not updated nb6 m10, I have updated the jmaki support module (v1.6.10) and still have the same problem, i.e. still get a standard jsp when selecting a new project with jmaki and selecting a jmaki layout.

Is this what you meant by "run your update center" ?

Neil

hat27533
Offline
Joined: 2006-03-16

I am also now seeing the same problem with nb6 beta1 in both Linux (ubuntu fiesty) and WindowsXP sp2.