Skip to main content

MyJXTA won't run???

2 replies [Last post]
Joined: 2006-01-10

I'm havin problems running MyJXTA on my machine.

The first thing I tried was to use the myjxta.jnlp file but I always get the Exception message: "The following required field in the starting file is missing: ". (I've translated it from german to english, so I don't know if it is the correct english exception)

The next thing I tried was to compile the sources therefore I download the project via Subversion to Eclipse. I used Ant within Eclipse to compile the project till then everything worked fine.
One issue that I've got is in the package net.jxta.myjxta.ui, there is a file called "". In the file's first line I get the error message:

"The type javax.crypto.EncryptedPrivateKeyInfo cannot be resolved. It is indirectly referenced from required .class files"

This seems to be a known problem with the classpath variable in Eclipse but I checked it and I don't find an error.
So I tried to run the project anyway as an SWT-Application but as I thought it didn't work here I get the error message:

"There was a problem reading the script file.
Tried script"

Anyone who has some helping starting tips for me???

I'm using JDK 5.0 by the way...

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Joined: 2006-01-10

Has anyone compiled the latest MyJXTA version successfully yet???

I tried two things.

1. Compiling it with Ant like it's been told in the sources' readme-file. But when I try this I get 100 errors from ant and the project won't be build.

Compiling it within Eclipse.
I've tried it but I have a problem with the package "net.jxta.logging.Logging" , with the class Logging to be more precisely. When using the fields that are contained in this class e.g. "Logging.SHOW_FINE", I always get the error message "Logging.SHOW_FINE cannot be resolved" although I have imported the package "net.jxta.logging.Logging".
I'm using the JXTA 2.5RC1 but this shouldn't be the problem, should it be?
Thanks for you help.

changed 07.11.07 by zwirdsch

Message was edited by: zwirdsch

Joined: 2006-01-10

I solved the problem for the build-files, you have to download the latest release of MyJXTA version 2.5RC1 in the download section.