Skip to main content

JToggleButton still has wrong color after bugs 6349010/6234686 are closed

4 replies [Last post]
jansan
Offline
Joined: 2005-02-24
Points: 0

I sent a bug report in November about JToggleButtons having a wrong color when displayed in a JToolbar on WinXP Look&Feel with Silver theme. I received a reply that my bug is related to bugs 6349010/6234686, so no new bug was opened. Now bugs 6349010/6234686 has been fixed in build 80, but my problem persists, so it seems that I reported a different bug. Maybe someone at Sun can take a look at my bug report (internal review ID 584576) and judge if a new bug should be opened.

Thanks.

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
jansan
Offline
Joined: 2005-02-24
Points: 0

Thanks Dmitri, I have just sent the comment again to ping the responsible engineer.

One correction to the original post: It is not the JToggleButtons that have the wrong color, it is the JButtons. I can send a screenshot that illustrates this issue.

trembovetski
Offline
Joined: 2003-12-31
Points: 0

Could you add a comment to those bugs? The responsible engineer will see them right away.

Dmitri

alexlamsl
Offline
Joined: 2004-09-02
Points: 0

> Could you add a comment to those bugs? The
> responsible engineer will see them right away.
>
> Dmitri

If you look at:

http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=6349010

I think he has added a comment there long ago (I am the one who left the first comment and has been watching the bug since)

Do you mind pinging the "reposible engineer" for him in this case? ;-)

trembovetski
Offline
Joined: 2003-12-31
Points: 0

> Do you mind pinging the "reposible engineer" for him in this case?

OK, will do.

Dmitri