Skip to main content

RE: [JAVAHELP] WWP table and variable character problems

No replies
Anonymous

Hmmm, works for me (WWP 7.0.5, FM 7.0p578)... I think my table macros are
the standard ones, but try those:

Table macro:

$DATA;\

Body macros --> Normal cell:
$TABLECELL;

_____________________________________________

Marcus Baake
Product Development - Technical Documentation
IMPRESS SOFTWARE AG, Hannover, Germany
_____________________________________________

--> -----Original Message-----
--> From: Discussion list of JavaHelp
--> [mailto:JAVAHELP-INTEREST@JAVA.SUN.COM]On Behalf Of larry hoffman
--> Sent: Wednesday, January 14, 2004 9:08 PM
--> To: JAVAHELP-INTEREST@JAVA.SUN.COM
--> Subject: [JAVAHELP] WWP table and variable character problems
-->
-->
--> I'm using WWP Professional 7.0.5 and I'm having a problem
--> whereby font
--> change information in tables and text that was a variable
--> in the Frame
--> source isn't showing up in my HTML output - it's all in the
--> default font.
--> In all other cases font changes are correct. In my tables the
--> cell data is generated using $TABLECELL, but I've substituted $DATA
--> with the same results.
-->
--> Has anyone else seen this?
-->
--> Thanks,
-->
--> Larry
-->
--> ************************************************************
--> ********************
-->
--> You may leave the list at any time by sending message with
--> no subject and
--> "SIGNOFF JAVAHELP-INTEREST" in the body to
--> LISTSERV@JAVA.SUN.COM. Archives
--> are available at
http://archives.java.sun.com/archives/javahelp-interest.html.
Submit bug reports at http://java.sun.com/cgi-bin/bugreport.cgi.

********************************************************************************

You may leave the list at any time by sending message with no subject and
"SIGNOFF JAVAHELP-INTEREST" in the body to LISTSERV@JAVA.SUN.COM. Archives
are available at http://archives.java.sun.com/archives/javahelp-interest.html.
Submit bug reports at http://java.sun.com/cgi-bin/bugreport.cgi.