Skip to main content

Very (very very) slow admin GUI on Sol 10 x86

2 replies [Last post]
sebsto
Offline
Joined: 2004-10-02

Hello,

I recently checkout and build glassfish on a Mac and on my Sol 10 laptop. ON the Mac I did not find any problem yet. However, on Solaris the Webadmin is sloooooow for most operations.
Nothing in the logs, but this :
[#|2005-07-19T11:58:25.106+0200|WARNING|TestAbbrevProductName9.0|javax.enterprise.system.tools.admin|_ThreadID=12;|MBeanRegistrationListener.handleNotification: MBean (de)registration notification handling failed for: ias:type=das-config,config=server-config,category=config = ias:type=das-config,config=server-config,category=config, null|#]

[#|2005-07-19T11:58:33.135+0200|WARNING|TestAbbrevProductName9.0|javax.enterprise.system.tools.admin|_ThreadID=12;|MBeanRegistrationListener.handleNotification: MBean (de)registration notification handling failed for: ias:type=server-instance,name=server = ias:type=server-instance,name=server, null|#]

A known problem ?

Thanks for your help

seb

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
sebsto
Offline
Joined: 2004-10-02

Hello,

FYI I just tried to download and install the milestone 2 binaries (17 june) on the same machine.
This build works as expected, it does not behave as the one I build myself out of CVS.
So, I guess the problem comes from either the build (but I did not get any error message during the process) either from the code currently in CVS

Anyone else notice this slow behavior on Sol x86 ?
Anything I can help to further debug this ?

Thanks

seb

dsledge
Offline
Joined: 2004-06-30

I just downloaded Build 10 and it works as expected on Sol 10 x86.