Skip to main content

HTMLComponent - Error, whem i use S60 SDK 3 edition

3 replies [Last post]
wrs2504
Offline
Joined: 2010-08-24
Points: 0

I made um test with LWUIT 1.5 HTMLComponet, is work fine. But, whem i try make test with S60 SDK 3 edition (device E71), CDLC 1.0 and MIDP 2.0, accepted this error:

java.lang.IllegalStateException: Page is still loading
at com.sun.lwuit.html.HTMLComponent.getDOM(Unknown Source)
at com.sun.lwuit.browser.BrowserForm.addCommands(Unknown Source)
at com.sun.lwuit.browser.BrowserForm.<init>(Unknown Source)
at com.sun.lwuit.browser.BrowserApp$1.run(Unknown Source)
at com.sun.lwuit.Display.processSerialCalls(Unknown Source)
at com.sun.lwuit.Display.mainEDTLoop(Unknown Source)
at com.sun.lwuit.RunnableWrapper.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

There are something parameter or configuration different for Lwuit (I'm using the library MIDP_IO and Nokia_IO) this case?

Thank for your help,

Walter

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
vprise
Offline
Joined: 2003-11-07
Points: 0

It seems you added a call to getDOM which will trigger that if the page isn't loaded yet. You need to wait for the page load event to access the DOM.

wrs2504
Offline
Joined: 2010-08-24
Points: 0

Great vprise, I made a change in the order of activation of my browser, is now working.

Thank you very much

Walter

wrs2504
Offline
Joined: 2010-08-24
Points: 0

Great vprise, I made a change in the order of activation of my browser, is now working.

Thank you very much

Walter