Skip to main content

Re: Glassfish admin console - installation in progress .. "URGENT PLEASE"

2 replies [Last post]
snjezana
Offline
Joined: 2005-02-15
Points: 0

Please run 'pkg list -u' command from the top level bin directory and post the command output.

Note that only web profile and complete full Java EE profile distributions are officially supported. If you incrementally installed only full profile commons package, it is possible that your installation content is not consistent and that causes startup issue.

Thanks,

Snjezana

----- Original Message -----
From: forums@java.net
To: users@glassfish.java.net
Sent: Monday, December 10, 2012 4:38:01 PM GMT +01:00 Amsterdam / Berlin / Bern / Rome / Stockholm / Vienna
Subject: Glassfish admin console - installation in progress .. "URGENT PLEASE"

I'm working with glassfish v3 web profile and i installed update tool to add
some new features , exactly "glassfish commons full profile" , to have access
to javaMail option . i stopped all domains , i installed this module from
update tool , then i started the domain. but , it's taking a long time to
start , four hours so far , with the same contents Consola de administración
de GlassFish " Consola de administración de GlassFish - *Instalación en
progreso...* Si el navegador no se actualiza automáticamente, pulse recargar
en su navegador. *La consola de administración de GlassFish se está
cargando...* Imagen del indicador de estado. Estado actual: Aún no se ha
instalado la aplicación de la consola de administración. " Installation in
progress , and the console is still loading . Please , could you tell if it's
normally take all this time , or maybe there is some problem. it's really
urgent !! thanks in advance

--

[Message sent by forum member 'noura']

View Post: http://forums.java.net/node/893089

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
snjezana
Offline
Joined: 2005-02-15
Points: 0

Sorry, wrong command switch - that was supposed to be 'pkg list -a'

----- Original Message -----
From: snjezana.sevozenzerovic...
To: users@glassfish.java.net
Sent: Monday, December 10, 2012 4:50:38 PM GMT +01:00 Amsterdam / Berlin / Bern / Rome / Stockholm / Vienna
Subject: Re: Glassfish admin console - installation in progress .. "URGENT PLEASE"

Please run 'pkg list -u' command from the top level bin directory and post the command output.

Note that only web profile and complete full Java EE profile distributions are officially supported. If you incrementally installed only full profile commons package, it is possible that your installation content is not consistent and that causes startup issue.

Thanks,

Snjezana

----- Original Message -----
From: forums@java.net
To: users@glassfish.java.net
Sent: Monday, December 10, 2012 4:38:01 PM GMT +01:00 Amsterdam / Berlin / Bern / Rome / Stockholm / Vienna
Subject: Glassfish admin console - installation in progress .. "URGENT PLEASE"

I'm working with glassfish v3 web profile and i installed update tool to add
some new features , exactly "glassfish commons full profile" , to have access
to javaMail option . i stopped all domains , i installed this module from
update tool , then i started the domain. but , it's taking a long time to
start , four hours so far , with the same contents Consola de administración
de GlassFish " Consola de administración de GlassFish - *Instalación en
progreso...* Si el navegador no se actualiza automáticamente, pulse recargar
en su navegador. *La consola de administración de GlassFish se está
cargando...* Imagen del indicador de estado. Estado actual: Aún no se ha
instalado la aplicación de la consola de administración. " Installation in
progress , and the console is still loading . Please , could you tell if it's
normally take all this time , or maybe there is some problem. it's really
urgent !! thanks in advance

--

[Message sent by forum member 'noura']

View Post: http://forums.java.net/node/893089

noura
Offline
Joined: 2004-03-04
Points: 0

Hi,

when i run 'pkg list -a or -u' , it gives me an error 'no image found' , why do you think it doesn't work ?!