Skip to main content

JAXB exception in WAS 6 to 8 migration

Please note these java.net forums are being decommissioned and use the new and improved forums at https://community.oracle.com/community/java.
2 replies [Last post]
kaviwebsph
Offline
Joined: 2013-07-31

Hi all,

We are doing Oracle-websphere migration using RAD 8 tool.

The migration is like from oracle 10g DB to Oracle 11g DB and WAS 6 to WAS 8 .

During migration we are getting the following error message:

1. Uncaught init() exception created by servlet in application.
2. java.lang.NullPointerexception
3. Error occured while initializing servlets: {0}
javax.servlet.Servletexception: SRVE0207E: Uncaught initialization exception
created by servlet

4. javax.xml.bind.jaxbexception: Provider com.sun.xml.bind.ContextFactory not found
- with linked exception :java.lang.ClassNotFoundexception:com.sun.xml.bind.ContextFactory]
5. Error initializing CAF. Make sure there are no errors in the configuration file

We have a confusion over the jaxb jars like where to put the jaxb JARS in the application and which version for WAS 8 . Also Kindly advice me what are the jaxb related jars need to put.

Please help out for this issue.Kindly let me know if anything needed.

Reply viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
zeeshanaayan07
Offline
Joined: 2013-08-11

The same problem is also created with me. but it resolved.. Thanks

kaviwebsph
Offline
Joined: 2013-07-31

Could you tell me how to resolve it. It would be grateful if you provide the steps.